Ta Thotë Jonka | TOP ALBANIA RADIO

Ta Thotë Jonka | TOP ALBANIA RADIO

Top Albania Radio

Koncepti i sotëm për jetën është totalisht ndryshe nga 10 apo edhe 5 vjet më parë. Infrastruktura e përcjelljes së informacionit, mënyra se si kryejmë detyrat e përditshme, koncepti i zbavitjes, i formimit profesional e personal takohen të gjitha dikur me digjitalen. Algoritmet tashmë qeverisin botën. Jonka do të trajtojë në dy orë emision çdo javë, koncepte të avancimeve teknologjike e inxhinierike të cilat në metropolet e zhvilluara po bëhen krejt të zakonshmen e në mënyrë të pashmangshme do të vijnë edhe në të përditshmen tonë. Më shumë sesa orë mësimi, emisioni do të shpjegojë marrëdhënien tonë me teknologjinë, nga smartphone-i, rrjetet sociale, hapësira virtuale, karriera në të, monetizimi dhe gjithçka fshihet pas tyre.

Catégories: Technologie

Écoutez le dernier épisode:

Sipërmarrësi i sektorit të bujqësisë dhe blegtorisë, Eduart Istrefi i ftuar në “Ta Thotë Jonka” ka treguar për zhvillimin e madh që sektori i bujqësisë dhe blegtorisë po has në vendin tonë. Jo vetëm që po zgjerohet si industri, por fermerët sipërmarrës tanimë kanë dhe sisteme të avancuara automative.

Épisodes précédents

 • 11 - Sipërmarrësi Eduart Istrefi: “Sektori i bujqësisë dhe blegtorisë cdo ditë e më shumë në zhvillim!” 
  Tue, 27 Jul 2021 - 0h
 • 10 - Jonka na prezanton me të ardhmen e “Apple”! 
  Tue, 20 Jul 2021 - 0h
 • 9 - Jonka tregon nivelin e përfshirjes së vajzave në sektorët e teknologjisë! Konsulentja e sigurisë kibernetike, Arsela Istrefi, jep këshillat që duhet të keni parasysh gjatë navigimit në internet! 
  Tue, 13 Jul 2021 - 0h
 • 8 - Kontrolli nga robotët, ndryshimet teknologjike që po ndodhin në botë dhe që së shpejti do të mbërrijnë në vendin tonë! 
  Tue, 06 Jul 2021 - 0h
 • 7 - Jonka flet për çipat, zbuloni a po na i vendosin ato nën lëkurë pa e kuptuar! 
  Tue, 29 Jun 2021 - 0h
Afficher plus d'épisodes

Plus de podcasts technologie français

Plus de podcasts technologie internationaux

Choisissez le genre de podcast